Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Be Sapi Base Manis - rundvlees in zoete saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be Sapi Base Manis
rundvlees in zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 cm jahe
2 rode lomboks
2 groene lomboks
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/4 theel zout
400 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en de lomboks in dunne ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de jahe en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de kecaps en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar worden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261547