Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Be Sapi Base Manis - rundvlees in zoete saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Be Sapi Base Manis
rundvlees in zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 cm jahe
2 rode lomboks
2 groene lomboks
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/4 theel zout
400 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en de lomboks in dunne ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de jahe en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de kecaps en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar worden.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 354 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805327