logo

Recente Reacties

Be Sapi Base Manis
rundvlees in zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 cm jahe
2 rode lomboks
2 groene lomboks
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/4 theel zout
400 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en de lomboks in dunne ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de jahe en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de kecaps en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar worden.

Add comment

Submit

who is online

We have 59 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986471