1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Sapi Base Manis
rundvlees in zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 cm jahe
2 rode lomboks
2 groene lomboks
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/4 theel zout
400 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en de lomboks in dunne ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de jahe en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de kecaps en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar worden.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806