Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
1 Comment
Be Sampi Mesitsit 2 - droog en pittig gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be Sampi Mesitsit 2
droog en pittig gekruid rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten;
1000 gr runderstoofvlees
zout naar smaak
2 eetl. olie
1 eetl gesmolten palmsuiker
3 citroenen (sap)
1000 ml water

Haluskan:
boemboe:
2 theel. ketumbar
1 theel. zwarte peper
2 theel. trasi bakar
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 rode rawits
5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water met het zout en voeg het vlees toe. Laat dit vlees 90 minuten zachtjes stoven tot het gaar is. Snijd het vlees daarna in lange reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dat het vlees toe, de palmsuiker en het citroensap en bak het totdat het vocht vrijwel is verdampt en het vlees droog is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    johny · 4 years ago
    voor hoeveel personen is dit gerecht?


    @4-6 personen

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239747