Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
1 Comment
Be Sampi Mesitsit 2 - droog en pittig gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be Sampi Mesitsit 2
droog en pittig gekruid rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten;
1000 gr runderstoofvlees
zout naar smaak
2 eetl. olie
1 eetl gesmolten palmsuiker
3 citroenen (sap)
1000 ml water

Haluskan:
boemboe:
2 theel. ketumbar
1 theel. zwarte peper
2 theel. trasi bakar
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 rode rawits
5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water met het zout en voeg het vlees toe. Laat dit vlees 90 minuten zachtjes stoven tot het gaar is. Snijd het vlees daarna in lange reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dat het vlees toe, de palmsuiker en het citroensap en bak het totdat het vocht vrijwel is verdampt en het vlees droog is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    johny · 5 years ago
    voor hoeveel personen is dit gerecht?


    @4-6 personen

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735