Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sambal Goreng Daging Kemangi - kruidig gestoofd rundvlees met kemangi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Daging Kemangi
kruidig gestoofd rundvlees met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees
2 salamblaadjes
2 rode lomboks
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
5 takjes kemangi
500 ml kokosmelk
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
1/2 theel trassi
1 cm kunyit
2 cm laos
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een smeuige pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Voeg het vlees toe en bak dit rondom kort bruin. Voeg de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en het asemwater toe en stoof het vlees gaar en totdat de saus is ingedikt. Schep de kemanigi blaadjes erdoor en kook nog 1 minuut. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465379