logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Rempah Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr. gepelde garnalen,
1/2 theel sereh
2 sjalotten
2 eetl. geraspte kokos,
2 teentjes knoflook,
1 ei,
1 jeruk purut blad
zout naar smaak,
1/2 theel trassi,
100 ml olie.
1/2 theel zwarte peper

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten en de knoflook fijn. Hak de garnalen fijn en de jerut purut ragfijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de balletjes bruin en knapperig

Add comment

Submit

who is online

We have 118 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160572