Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Rempah Udang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rempah Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr. gepelde garnalen,
1/2 theel sereh
2 sjalotten
2 eetl. geraspte kokos,
2 teentjes knoflook,
1 ei,
1 jeruk purut blad
zout naar smaak,
1/2 theel trassi,
100 ml olie.
1/2 theel zwarte peper

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten en de knoflook fijn. Hak de garnalen fijn en de jerut purut ragfijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de balletjes bruin en knapperig
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252666