Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Rajungan Bumbu Lada Hitam - krab in zwarte pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rajungan Bumbu Lada Hitam
krab in zwarte pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 middelgrote krabben
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
10 rode lomboks
3 eetl palmsuiker
3 eetl zwarte peperkorrels, gepureerd
2 eetl kecap manis
2 eetl oestersaus
1 eetl taoco
1 theelzout
water
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Hak de lomboks fijn. Snij de lente-ui fijn.
Verhit in een pan het water en kook de krab gaar en snijd de krab daarna in 2 stukken en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. voeg dan de lomboks, de palmsuiker, de peper, de kecap, de oestersau, de taoco en het zout toe en meng goed.
Dan de krab en 500 ml water toevoegen en kook het verder gaar en totdat de saus indikt. Meng dan de lente-ui erdoor en kook nog 1 minuut. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046