banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Rajungan Bumbu Lada Hitam - krab in zwarte pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rajungan Bumbu Lada Hitam
krab in zwarte pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 middelgrote krabben
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
10 rode lomboks
3 eetl palmsuiker
3 eetl zwarte peperkorrels, gepureerd
2 eetl kecap manis
2 eetl oestersaus
1 eetl taoco
1 theelzout
water
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Hak de lomboks fijn. Snij de lente-ui fijn.
Verhit in een pan het water en kook de krab gaar en snijd de krab daarna in 2 stukken en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. voeg dan de lomboks, de palmsuiker, de peper, de kecap, de oestersau, de taoco en het zout toe en meng goed.
Dan de krab en 500 ml water toevoegen en kook het verder gaar en totdat de saus indikt. Meng dan de lente-ui erdoor en kook nog 1 minuut. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 417 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38873507