1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rabo'ruan
gekruid visvlees uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan gabus, anders forel
2 salam blaadjes
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)

Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar, geroosterd
5 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 theel zout
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en stoom deze gaar. Neem het visvlees en hak dit fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het visvlees, de salam en de kokosmelk in een pan. Kook het geheel al roerend droog.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969