Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Rabo'ruan - gekruid visvlees uit Kalimantan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rabo'ruan
gekruid visvlees uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan gabus, anders forel
2 salam blaadjes
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)

Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar, geroosterd
5 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 theel zout
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en stoom deze gaar. Neem het visvlees en hak dit fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het visvlees, de salam en de kokosmelk in een pan. Kook het geheel al roerend droog.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248443