Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Rabo'ruan - gekruid visvlees uit Kalimantan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rabo'ruan
gekruid visvlees uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan gabus, anders forel
2 salam blaadjes
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)

Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar, geroosterd
5 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 theel zout
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en stoom deze gaar. Neem het visvlees en hak dit fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het visvlees, de salam en de kokosmelk in een pan. Kook het geheel al roerend droog.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067235