Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Bola daging masak paprika - gehaktballetjes met paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Bola daging masak paprika
gehaktballetjes met paprika


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
1 theel zout
1/4 theel nootmuskaat
2 teentjes knoflook
1/2 ui
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1 eetl ketchup
1/4 theel witte peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehakt met het zout en de nootmuskaat en vorm daar kleine balletjes van. Snijd de ui, en de paprika's in dunne reepjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de overige ingrediënten toevoegen en kook het geheel totdat alles gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911135