Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bola daging masak paprika - gehaktballetjes met paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Bola daging masak paprika
gehaktballetjes met paprika


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
1 theel zout
1/4 theel nootmuskaat
2 teentjes knoflook
1/2 ui
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1 eetl ketchup
1/4 theel witte peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehakt met het zout en de nootmuskaat en vorm daar kleine balletjes van. Snijd de ui, en de paprika's in dunne reepjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de overige ingrediënten toevoegen en kook het geheel totdat alles gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075