zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Orek Tempe Lokio - gebakken tempe met groenten
- Sayur Godog Ebi Pedas - gestoofde groenten in kruidige pittige saus
- Gobe Betawi - gestoofd rundvlees
- Dodol Garut - kleefrijst nagerecht
- Tom Yum Gong - pittig-zure soep met garnalen
- Koatum Gai - kippensoep met rijst
- Gohu Ikan (Maluku) - ceviche van tonijn
- Bundu Daging - gestoofd rundvlees
- Thaise mosselen
- Pa Lo Khai - kaneelsoep met ei (2pp)
Bola Daging Tumis Lada Hitam - gehaktballetjes in zwarte peper saus


Bola Daging Tumis Lada Hitam
gehaktballetjes in zwarte peper saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundergehakt
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 kleine ui
4 teentjes knoflook
1 eetl zwarte peper
1 theel palmsuiker
1 lente-ui
500 ml water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de ui in dunne reepjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Vorm van het gehakt balletjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper, de palmsuiker, de kecap en de oestersaus toevoegen en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar Dan de lente-ui er door scheppen en serveer.
gehaktballetjes in zwarte peper saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundergehakt
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 kleine ui
4 teentjes knoflook
1 eetl zwarte peper
1 theel palmsuiker
1 lente-ui
500 ml water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de ui in dunne reepjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Vorm van het gehakt balletjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper, de palmsuiker, de kecap en de oestersaus toevoegen en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar Dan de lente-ui er door scheppen en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.