Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bola Daging Tumis Lada Hitam - gehaktballetjes in zwarte peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bola Daging Tumis Lada Hitam
gehaktballetjes in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundergehakt
2 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 kleine ui
4 teentjes knoflook
1 eetl zwarte peper
1 theel palmsuiker
1 lente-ui
500 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de ui in dunne reepjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Vorm van het gehakt balletjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper, de palmsuiker, de kecap en de oestersaus toevoegen en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar Dan de lente-ui er door scheppen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110200