Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Bola Daging Masak Cabai
gehaktballetjes met pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
1 theel zout
1/2 theel nootmuskaat
4 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen (eventueel ontpit). Meng het gehakt met het zout en de nootmuskaat en vorm hiervan balletjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 2 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de lomboks toevoegen en bak deze zacht.
Vervolgens de kecaps, de saus tomat, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het al roerend verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578393