banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Bola Daging Cabai Lada Hitam - pittige gehaktballetjes met zwarte peper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bola Daging Cabai Lada Hitam
pittige gehaktballetjes met zwarte peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
1 groene lombok
1/2 theel zout

Bahan tumisan:
ingrediënten saus:
1/2 ui
4 teentjes knoflook
3 groene lomboks
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 eetl zwarte peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 lente-ui
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de lombok fijn en meng dit met het zout en het gehakt en vorm hiervan kleine balletjes. Snijd de ui in dunne plakjes, hak de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in grove stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan de lomboks, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Dan het water, de kecap en de oestersaus toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39970930