Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kalio Daging - rundvlees met aardappel in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kalio Daging
rundvlees met aardappel in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
10 aardappelen
1500 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 jeurk purut blaadjes
2 kunyit blad
3 salam blad

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
15 rode lomboks
2 eetl zout
2 cm lengkuas/laos
2 cm jahe
5 kemiri noten
1 theel ketumbar
1 serai/sereh/citroengras, witte deel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de jeruk purut, het kunyit blad en de salam en breng het al roerend aan de kook.
Voeg dan het vlees toe en kook het zacht/gaar. Dan de aardappelen toevoegen en kook deze gaar en totdat de saus indikt.
Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030194