Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Petis Cabai Rawit - geurend rundvlees met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Petis Cabai Rawit
geurend rundvlees met pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
2 salam blaadjes
2 eetl kecap manis
1 eetl petis
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
350 ml runderbouillon (zie recept)
15 rode rawits
2 lente-uitjes
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 rode rawits
1/4 theel peper
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de lente-ui in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de kecap, de petis, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het vlees vrijwel gaar. Dan de rawits en de lente-uit toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt het en vlees gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022937