Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Daging Pindang Surakarta - rundvlees in een donkere romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Pindang Surakarta
rundvlees in een donkere romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
400 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 salam blad
2 keluwak/kluwak, geweekt
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 theel zout
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de keluwak door de bumbu.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten.Voeg dan de salam en het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert.
Dan de kokosmelk toevoegen en kook het vlees op laag vuur verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922664