Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daging Pindang Surakarta - rundvlees in een donkere romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Pindang Surakarta
rundvlees in een donkere romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
400 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 salam blad
2 keluwak/kluwak, geweekt
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 theel zout
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de keluwak door de bumbu.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten.Voeg dan de salam en het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert.
Dan de kokosmelk toevoegen en kook het vlees op laag vuur verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257038