Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kalio Daging Padang - rundvlees in pittige kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kalio Daging Padang
rundvlees in pittige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
100 gr kacang merah, gekookt (aduki bonen)
400 ml santen
100 ml kokoswater
1 serehstengel
3 cm laos
3 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
1 theel asem
3 eetl olie
 
Haluskan:
Bumbu:
9 rode lomboks
9 sjalotjes
5 rode rawits
5 teentjes knoflook
1 tomaat
3 cm kunyit
2 cm jahe
5 kemirienoten
2 theel ketumbar
2 theel jinten
2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten van de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de santen, het kokoswater, de sereh, de laos, de jeruk purut, de salam en de asem toevoegen en stoof het vlees verder gaar. Wanneer de saus is ingedikt de kacang merah toevoegen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 450 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436800