1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bak Pao
gestoomde gevulde broodjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:

voor het deeg:
250 gr bloem,
50 ml water,
10 gr gist,
1 theel suiker.
100 ml melk

Vulling 1:
250 gr. gehakt (half om half),
1 theel. suiker,
1 eetl. olie,
1 theel. ketjap manis
1 eetl. sjalotten, gesnipperd
2 eetl. selderij, gehakt
2 teentjes knoflook, uitgeperst

Vulling 2:
300 gr. gehakte garnalen,
3 cm gember (jahe/djahé),
1 eetl prei, gehakt
1 teentje knoflook,
1 eetl olie,
2 eetl. rijstwijn
1/2 eetl. maïzena,

Bahan-bahan:
ingrediënten:
Zeef eerst de bloem in een kom en maak dan in het midden een kuiltje. Maak een papje van 1 eetl water, 2 eetl bloem, de suiker en het gist. Doe het mengsel in de kom en dek dit af met een vochtige doek en laat het gist daarna 10 minuten rijzen.
Meng en kneed het geheel met het overige vocht tot een stevig deeg en laat dit 1 uur rijzen. Vorm een rol en snijd de rol in 10-12 plakken. Rol de plakken uit tot een dikte van 1 cm en met een doorsnede van 13 cm. Vervolgens 2 theel vulling in het midden van het deeg leggen, naar binnen vouwen en dichtplakken met wat water. De pakketjes nog 10 minuten laten narijzen onder een vochtige doek. Stoom dan de broodjes in 15 minuten gaar.

Cara membuat vulling 1:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak daarin het gehakt rul. Voeg dan de overige ingrediënten toe en bak het mengsel nog 2 minuten door. Laat afkoelen.

Cara membuat vulling 2:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de gember en de prei tot een boemboe (pasta). Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de garnalen voor 1 minuut. Voeg dan de boemboe toe en bak alles nog 1 minuut.
Leng de maïzena aan met de rijstwijn en voeg dit al roerend toe aan het garnalenmengsel totdat het begint in te dikken. Laat afkoelen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094638