logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bagea Gaya Baru
sago koeken

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sago (+ water)
50 gr kenari noten, anders amandelen
1 eetl tapioca
2 eieren
1/2 theel zout
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de sago in water totdat de zure geur verdwenen is. Giet het daarna af. Wrijf of maal de kenari fijn tot een pasta.
Meng de sago met de kenari, de tapioca, het zout en het water tot een homogene massa. Verhit het mengsel in een pan en kook het totdat het indikt. Laat het daarna 10 minuten staan en voeg dan de eieren toe en breng het opnieuw aan de kook. Laat het daarna afkoelen.
Vorm van het mengsel daarna ovale platte ballen. Verhit een pan en bak het daarna droog en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 109 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175964