Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Babika Timor - snack van cassave en kokos uit Timor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babika Timor
snack van cassave en kokos uit Timor

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geraspte cassave (singkong)
100 gr geraspte kokos
125 gr palmsuiker
1/2 theel zout
bananenblad (ong 28 stuks)
biteng
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de cassave, de kokos, de palmsuiker en het zout goed door elkaar en verdeel het in 28 porties. Rol de de porties langwerpig uit. Wikkel het deeg in bananenblad en zet dit vast met de biteng. Rooster het vervolgens langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239594