banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Telur Puyuh Cah - kwarteleitjes in gekruide saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Puyuh Cah
kwarteleitjes in gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
25 kwarteleitjes, gekookt
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 sereh/citroengras
2 salam blad
3 rode lomboks
1 tomaat
1 eetl kecap manis
2 theel kecap asin
2 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl oestersaus
2 lente-uitjes
400 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes, de sereh, de knoflook, de lomboks en de tomaat fijn en de lente-ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjaltojes, de knoflook, de sereh en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaat toe en meng goed. Dan de eieren, de kecaps, de saus tomat, de oestersaus en de lente-ui toevoegen en meng goed. Giet dan het water toe en breng langzaam aan de kook. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40298456