Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Bakmi Godog Yogya - bami uit Yogyakarta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bakmi Godog Yogya
bami uit Yogyakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lomi (dikke eier noodles)
2 eieren
1 bosuitje
1 tomaat
100 gr kool
200 gr kipfilet (gekookt)
4 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1750 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
5 kemiri noten
1/2 theel ebi
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
1 takjes selderij
 
Cara  membuat:
bereiding;
Kook eerst de lomi in heet water vrijwel gaar en giet af. Klop de eieren, snijd de bosui in stukjes, de kool fijn en hak de tomaat fijn. Pluis de kipfilet uiteen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de eieren toe en bak deze als roerei gaar. Dan de bosui, de tomaat en de kool toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de kip, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan de lomi toevoegen en kook het geheel gaar.
Bestrooi het met de bawang goreng de de gehakte selderij en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449387