Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Bakmi Godog Yogya - bami uit Yogyakarta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakmi Godog Yogya
bami uit Yogyakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lomi (dikke eier noodles)
2 eieren
1 bosuitje
1 tomaat
100 gr kool
200 gr kipfilet (gekookt)
4 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1750 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
5 kemiri noten
1/2 theel ebi
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
1 takjes selderij
 
Cara  membuat:
bereiding;
Kook eerst de lomi in heet water vrijwel gaar en giet af. Klop de eieren, snijd de bosui in stukjes, de kool fijn en hak de tomaat fijn. Pluis de kipfilet uiteen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de eieren toe en bak deze als roerei gaar. Dan de bosui, de tomaat en de kool toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de kip, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan de lomi toevoegen en kook het geheel gaar.
Bestrooi het met de bawang goreng de de gehakte selderij en serveer.
 
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080900