zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Kakap Goreng Kecap - zeebaars in kecap saus
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Ayam Goreng Air Kelapa - gemarineerde gestoofde gebakken kip
- Ikan Kuah Belimbing - gestoofde vis in gekruide bouillon
- Gulai Ayam - kip in een curry saus
- Sapi Kerrie - rundvlees met kerrie
- Sambal Lombok 2
- Sambal kemiri 2 - Sambal met kemirinootjes
- Phat Phet Tua Fak Jao - rundvlees met kouseband
- Sate Ayam Ubud - kipsate uit Bali
Bami godok


Bami godok
bami-soep
bami-soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr eiermie
6 grote fijngesneden champignons
12 peultjes in reepjes
150 gr kipfilet (trek daarvan 1 1/2 l bouillon)
75 gr ham in kleine reepjes
3 wortels julliene gesneden
120 gr bamboespruiten
75 gr taugé
zout, peper naar smaak
1 in stukjes gesneden omelet
Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami gaar volgens de gebruiksaanwijziging en laat het daarna goed afkoelen. Snijd de kip die voor de bouillon gebruikt is in kleine stukjes. Voeg de kip met de overige ingrediënten aan de bouillon toe en kruid de bouillon verder af naar eigen smaak. Doe vervolgens de mie erbij en dien op. Garneer de soep met de in dunne reepjes gesneden omelet
ingrediënten:
250 gr eiermie
6 grote fijngesneden champignons
12 peultjes in reepjes
150 gr kipfilet (trek daarvan 1 1/2 l bouillon)
75 gr ham in kleine reepjes
3 wortels julliene gesneden
120 gr bamboespruiten
75 gr taugé
zout, peper naar smaak
1 in stukjes gesneden omelet
Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami gaar volgens de gebruiksaanwijziging en laat het daarna goed afkoelen. Snijd de kip die voor de bouillon gebruikt is in kleine stukjes. Voeg de kip met de overige ingrediënten aan de bouillon toe en kruid de bouillon verder af naar eigen smaak. Doe vervolgens de mie erbij en dien op. Garneer de soep met de in dunne reepjes gesneden omelet
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.