banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bami godok

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bami godok
bami-soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr eiermie
6 grote fijngesneden champignons
12 peultjes in reepjes
150 gr kipfilet (trek daarvan 1 1/2 l bouillon)
75 gr ham in kleine reepjes
3 wortels julliene gesneden
120 gr bamboespruiten
75 gr taugé
zout, peper naar smaak
1 in stukjes gesneden omelet

Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami gaar volgens de gebruiksaanwijziging en laat het daarna goed afkoelen. Snijd de kip die voor de bouillon gebruikt is in kleine stukjes. Voeg de kip met de overige ingrediënten aan de bouillon toe en kruid de bouillon verder af naar eigen smaak. Doe vervolgens de mie erbij en dien op. Garneer de soep met de in dunne reepjes gesneden omelet
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586489