1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lembaren
gekookte kip in een kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
250 ml dikke kokosmelk (dikke santen)
4 sjalotten
1 serehstengel, gekneusd
2 jeruk purutblaadjes
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 rode lombok
3 kemirienoten
1/2 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de kip samen met de jeruk purut, de sereh en het water toe en kook de kip halfgaar. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387707