1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lontong Kare Ayam
kipcurry met longtong/rijstcakes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
100 gr sperziebonen
2 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
4 theel zout
1 theel plamsuiker
2500 ml kokosmelk
6 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
9 teentjes knoflook
3 cm kunyit
4 kemiri noten
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel peper
3 cm jahe
1 cm laos
3 rode lomboks
 
Taburan:
garnering:
8 stuks lontong (zie recept)
4 eetl bawang goreng
8 stuks krupuk udang
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken en de sperziebonen in schuin gesneden stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de sperziebonen toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens, de kokosmelk, het zout en de plamsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer de lontong en de krupuk erbij
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795