banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur bayem jagung - spinaziesoep met jonge maïs
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur bayem jagung
spinaziesoep met jonge maïs
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml water
500 gr spinazie
5 jonge maïskolven
1 theel laos
1 theel trassie
2 eetl water
3 sjalotten
1 rode lombok
6 kemiri noten
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Los de trassie in de eetl water op. Snijd de maiskolven in zessen, de lombok fijn en de sjalotten in dunne plakjes en wrijf de kemirinoten fijn.
Breng het water aan de kook en voeg daar de trassi, de lombok, de sjalotten, de kemirie en de mais aan toe. Laat 4 minuten koken en voeg dan de spinazie toe en laat dit nog even verder stoven totdat het gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40070075