logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telur Puyuh Bumbu Bali
kwarteleitjes in pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 kwarteleitjes, hardgekookt
5 jeruk purut blaadjes
2 sereh/citroengras
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
300 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
2 rode rawits
1 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de eitjes toe en meng, dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161026