Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kaki Babi Kecap - gestoofd varkensvlees in een pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaki Babi Kecap
gestoofd varkensvlees in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr varkenspoot
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
200 gr tomaten
3 cm jahe
1 eetl kecap ikan (vissaus)
2 eetl kecap manis
1 theel arak/angciu
1 theel zout
1/2 theel peper
500 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Maak de varkenspoot schoon en snijd deze in stukken. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in dunne ringen. Snijd de tomaten in blokjes. Rasp de jahe.
Meng alle ingrediënten in een pan en kook het vlees op laag vuur gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219