Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Telur Puyuh Bumbu Bali - kwarteleieren in een pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telur Puyuh Bumbu Bali
kwarteleieren in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 kwarteleieren, gekookt en gepeld
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 tomaat
150 ml water
1 eetl kecap manis
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
1 cm jahe
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan olie en bak de eieren bruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de tomaat, het water, de kecap, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook.
Dan de eieren toevoegen en bak totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896