Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayam Uyah Asem - Pittig zuur kipgerecht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Uyah Asem
Pittig zuur kipgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (100 gr)
7 zure stervruchten (belimbing wuluh)
5 cm laos, gekneusd
225 ml water
3 salam blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
8 groene rawits
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de stervruchten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit het water in een wok/wadjan en meng daarin de boemboe, de stervruchten, de salam, het zout en de laos. Voeg als het kookt de kip toe en sudder het in 30 minuten gaar. Verwijder de laos en de salam voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435640