Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Uyah Asem - Pittig zuur kipgerecht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Uyah Asem
Pittig zuur kipgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (100 gr)
7 zure stervruchten (belimbing wuluh)
5 cm laos, gekneusd
225 ml water
3 salam blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
8 groene rawits
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de stervruchten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit het water in een wok/wadjan en meng daarin de boemboe, de stervruchten, de salam, het zout en de laos. Voeg als het kookt de kip toe en sudder het in 30 minuten gaar. Verwijder de laos en de salam voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018418