Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Uyah Asem - Pittig zuur kipgerecht

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Uyah Asem
Pittig zuur kipgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (100 gr)
7 zure stervruchten (belimbing wuluh)
5 cm laos, gekneusd
225 ml water
3 salam blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
8 groene rawits
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de stervruchten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit het water in een wok/wadjan en meng daarin de boemboe, de stervruchten, de salam, het zout en de laos. Voeg als het kookt de kip toe en sudder het in 30 minuten gaar. Verwijder de laos en de salam voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083629