1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Tum Bebek
gekruid en gestoomd eendengehakt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
550 gr eendenfilets of gehakt
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel. zwarte peper
2 eetl. olie
2 eetl. base megenep (zie recept)
3 eetl. dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel. zout
bananenblad
houten prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze fijn evenals de sjalotten en de knoflook. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook goudbruin. Maal het vlees voor zover nodig fijn tot gehakt. Meng het gehakt met de sjalotten, de knoflook, de peper, de lomboks, de base, het zout en de kokosmelk. Neem een volle eetlepel van het mengsel en verpak dit in een stuk banananblad tot een pakketje. Zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom de pakketjes in 25 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35412885