banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 1 Comment
Ayam Ungkep Jeruk - frisse gestoofde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Ungkep Jeruk
frisse gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
5 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
1 salam blad
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
500 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 eetl asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode lombok
1 cm jahe
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Snijd de jeruk purut blaadjes ragfijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, de serai en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Dan de kecap, het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel verder gaar. Roer het asamwater erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564631