Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Semur Jamur Brokoli - broccoli met paddenstoelen in donkere zoete saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Jamur Brokoli
broccoli met paddenstoelen in donkere zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 broccoli
200 gr paddenstoelen/champignons
5 shiitake paddenstoelen
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 ui
2 cm jahe
1 tomaat
10 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 1/4 theel nootmuskaat
2 lente-uitjes
1500 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli is roosjes, halveer de paddenstoelen en snijd de shiitake in stukken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de ui fijn., snijd de tomaat in blokjes. Snijd de lente-ui in kleine stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook, de ui, de jahe en de tomaat en breng het aan de kook. Meng dan de paddenstoelen en de shiitake erdoor en laat het 2 minuten sudderen. Vervolg4ens de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen en breng het aan de kook. Dan op laag vuur laten sudderen.
Vervolgens de broccoli toevoegen en stoof deze gaar. Dan de lente-ui toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085725