banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur jengkol pedas kering - gestoofde Jengkol in pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur jengkol pedas kering
gestoofde Jengkol in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr jengkol/jering/Archidendron pauciflorum
6 sjalotjes
2 cm laos
4 salam blad
3 serehstengels
10 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel gemalen peper
2 theel nootmuskaat
800 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Week de peulen voor 3 dagen in water en ververs het water elke dag. Kook de peulen voor 15 minuten en laat deze uitlekken en plet deze daarna.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu, samen met de sjalotjes, de laos, de salam en de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de jengkol, de kecap, het zout, de peper, de nootmuskaat en het water toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 358 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564899