banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Kacang Merah - stoofschotel met rode bonen en tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Kacang Merah
stoofschotel met rode bonen en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kacang merah (rode bonen / aduki bonen)
1 blok tahu
7 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 groene lomboks
2 cm jahe
500 ml water
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 eetl nootmuskaat
5 kruidnagels
2 eetl olie
water
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1/4 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan voldoende water en kook daarin de bonen halfgaar en giet af. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in schuine stukjes. Maal de kruidnagels fijn. Snijd de tahu in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes samen met de bumbu, de salam, de sereh, de lomboks en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan het water toe, de kecap, het zout, de peper, de nootmuskaat en de kruidnagel en breng aan de kook. Voeg dan de bonen toe en de tahu en kook het geheel zachtjes langzaam gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592337