banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 15 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ayam Jamur Masak Jahe - gebakken kip met oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Jamur Masak Jahe
gebakken kip met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip (600 gr)
200 gr oesterzwammen
5 teentjes knoflook
4 cm jahe
1 eetl angciu/arak, anders azijn
2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel peper
2 rode lomboks
150 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de lomboks in dunne plakes. Trek de oesterzwammen in reepjes uit elkaar. Snijd de kip in st ukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Dan de angciu, de kecaps, de oestersaus, het water en de peper toevoegen en bvreng het al roerend aan de kook. Vervolgens de oesterzwammen en de lomboks toevoegen en meng goed. Kook/bak het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40100386