Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Jamur Masak Jahe - gebakken kip met oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Jamur Masak Jahe
gebakken kip met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip (600 gr)
200 gr oesterzwammen
5 teentjes knoflook
4 cm jahe
1 eetl angciu/arak, anders azijn
2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel peper
2 rode lomboks
150 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de lomboks in dunne plakes. Trek de oesterzwammen in reepjes uit elkaar. Snijd de kip in st ukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Dan de angciu, de kecaps, de oestersaus, het water en de peper toevoegen en bvreng het al roerend aan de kook. Vervolgens de oesterzwammen en de lomboks toevoegen en meng goed. Kook/bak het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100782