Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kare Udang Kering - gebakken kerrie garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kare Udang Kering
gebakken kerrie garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen
50 gr. geraspte kokos
1 theel asem
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
1/2 theel jinten
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel zwarte peper
1 theel trassi
2 kemiri noten
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Bak de kokos droog in een koekepan en voeg deze bij de boemboe. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, het zout en de asem toe en bak dit alles totdat het vocht is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252010