1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Jamur Kecap
gebakken kip met paddenstoelen en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel limoensap
1 theel zout
100 gr kastanje/stro champignons
1 salam blad
3 cm laos
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes en marineer deze voor 10 minuten met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan de champignons, de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774171