1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Jamur Kecap
gebakken kip met paddenstoelen en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel limoensap
1 theel zout
100 gr kastanje/stro champignons
1 salam blad
3 cm laos
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes en marineer deze voor 10 minuten met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan de champignons, de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854