logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Jamur Kecap
gebakken kip met paddenstoelen en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel limoensap
1 theel zout
100 gr kastanje/stro champignons
1 salam blad
3 cm laos
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes en marineer deze voor 10 minuten met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan de champignons, de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 188 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151548