banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ayam Jamur Kecap - gebakken kip met paddenstoelen en kecap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Jamur Kecap
gebakken kip met paddenstoelen en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel limoensap
1 theel zout
100 gr kastanje/stro champignons
1 salam blad
3 cm laos
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes en marineer deze voor 10 minuten met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Voeg dan de champignons, de kecaps, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40560051