banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Ayam Jahe - kip met gember

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Jahe
kip met gember
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kipfilets
2 eetl. olie
2 sjalotten
6 cm jahe (gember)
1 teentje knoflook
150 ml rijstwijn
2 eetl. honing
2 eetl. lichte Chinese kecap
1 eetl. donkere Chinese kecap
1 eetl. gembersiroop

Taburan:
garnering
1 lente-ui

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de kip in dunne plakjes. Snijd de sjalotten fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens het vlees toevoegen en dit rondom bruin bakken. Dan de rijstwijn, de koning, de kecaps en de gembersiroop toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat het in ingedikt. Snijd de lente-ui ragfijn en garneer hiermee het gerecht.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40431508