Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Jahe - kip met gember

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ayam Jahe
kip met gember
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kipfilets
2 eetl. olie
2 sjalotten
6 cm jahe (gember)
1 teentje knoflook
150 ml rijstwijn
2 eetl. honing
2 eetl. lichte Chinese kecap
1 eetl. donkere Chinese kecap
1 eetl. gembersiroop

Taburan:
garnering
1 lente-ui

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de kip in dunne plakjes. Snijd de sjalotten fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens het vlees toevoegen en dit rondom bruin bakken. Dan de rijstwijn, de koning, de kecaps en de gembersiroop toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat het in ingedikt. Snijd de lente-ui ragfijn en garneer hiermee het gerecht.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 283 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018719