1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Jahe
kip met gember
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kipfilets
2 eetl. olie
2 sjalotten
6 cm jahe (gember)
1 teentje knoflook
150 ml rijstwijn
2 eetl. honing
2 eetl. lichte Chinese kecap
1 eetl. donkere Chinese kecap
1 eetl. gembersiroop

Taburan:
garnering
1 lente-ui

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de kip in dunne plakjes. Snijd de sjalotten fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens het vlees toevoegen en dit rondom bruin bakken. Dan de rijstwijn, de koning, de kecaps en de gembersiroop toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat het in ingedikt. Snijd de lente-ui ragfijn en garneer hiermee het gerecht.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957373