Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Jahe - kip met gember

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ayam Jahe
kip met gember
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kipfilets
2 eetl. olie
2 sjalotten
6 cm jahe (gember)
1 teentje knoflook
150 ml rijstwijn
2 eetl. honing
2 eetl. lichte Chinese kecap
1 eetl. donkere Chinese kecap
1 eetl. gembersiroop

Taburan:
garnering
1 lente-ui

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de kip in dunne plakjes. Snijd de sjalotten fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de gember en de knoflook toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens het vlees toevoegen en dit rondom bruin bakken. Dan de rijstwijn, de koning, de kecaps en de gembersiroop toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat het in ingedikt. Snijd de lente-ui ragfijn en garneer hiermee het gerecht.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083860