banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pakora
gekruide aardappelschijfjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
60 gr. kikkererwtenbloem
15 gr. rijstebloem
50 ml. water
450. gr. aardappelen
olie.

Haluskan:
boemboe:
1 1/2 theel. ketoembar
1 theel. jinten
1 rode lomboks
1/2 theel. zout

Cara membuat:
Bereiding:
Rijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de rijstebloem, de kikkererwtenbloem en het water tot een dikke puree. Snijd de aardappelen in plakjes en meng deze plakjes met de puree. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak je aardappelschijfjes in 6-8 minuten goudbruin. Laat de pakora's uitlekken op keukenpapier en serveer ze warm.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36328174