Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pakora - gekruide aardappelschijfjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pakora
gekruide aardappelschijfjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
60 gr. kikkererwtenbloem
15 gr. rijstebloem
50 ml. water
450. gr. aardappelen
olie.

Haluskan:
boemboe:
1 1/2 theel. ketoembar
1 theel. jinten
1 rode lomboks
1/2 theel. zout

Cara membuat:
Bereiding:
Rijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de rijstebloem, de kikkererwtenbloem en het water tot een dikke puree. Snijd de aardappelen in plakjes en meng deze plakjes met de puree. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak je aardappelschijfjes in 6-8 minuten goudbruin. Laat de pakora's uitlekken op keukenpapier en serveer ze warm.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029832