Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Pakora - gekruide aardappelschijfjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pakora
gekruide aardappelschijfjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
60 gr. kikkererwtenbloem
15 gr. rijstebloem
50 ml. water
450. gr. aardappelen
olie.

Haluskan:
boemboe:
1 1/2 theel. ketoembar
1 theel. jinten
1 rode lomboks
1/2 theel. zout

Cara membuat:
Bereiding:
Rijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de rijstebloem, de kikkererwtenbloem en het water tot een dikke puree. Snijd de aardappelen in plakjes en meng deze plakjes met de puree. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak je aardappelschijfjes in 6-8 minuten goudbruin. Laat de pakora's uitlekken op keukenpapier en serveer ze warm.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934918