logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kalimbu
gestoomde cassave-banaan met kokos cookies

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bananen
500g geraspte cassave
4 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
 
Taburan:
garnering
200g geraspte kokos
1/2 theel zout
2 pandan blad
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de kokosnoot met het zout en wikkel het in de pandan bladeren en stoom het in 15 minuten gaar.
Meng de cassave, de palmsuiker en het zout. Snijd de bananen in stukken van 3 cm. Wikkel het cassave deeg rond de banaan stukjes en stoom deze in 25 minuten gaar. Rol het vervolgens door de kokos en serveer.
 
Genoeg voor 15 stuks

Add comment

Submit

who is online

We have 84 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160829