Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kacepit mandi - gestoomde cassave met palmsuiker uit Palembang
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kacepit mandi
gestoomde cassave met palmsuiker uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr geraspte cassave
50 ml water
200 gr geraspte kokos
1/2 theel zout
175 palmsuiker
3 pandan bladeren
bananenblad
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pandan bladeren in stukken. Meng de cassave, het water, het zout, de kokos en de palmsuiker goed doorelkeer. Neem een banenblad en leg daarop een stuk pandan blad, leg daarop wat van het mengsel en vouw het blad dicht als een pakketje. Stoom het vervolgens in 30 minuten gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 244 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422