banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Katrisolo
kleefrijst met eiercustard

Bahan-bahan:
500 gr witte kleefrijst
125 ml santen asli
1 theel zout
2 pandan blad
1 eetl rijstemeel
water

Bahan-bahan custard:
ingrediënten custard:
5 eieren
250 gr palmsuiker
1 eetl rijstemeel
200 ml santen cair
1/4 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week de kleefrijst in water voor tenminste 2 uur en laat het daarna uitlekken. Stoom de rijst vervolgens voor 10 minuten. Schep de rijst daarna in een pan. Voeg de santen asli, het zout en de pandanbladeren toe en kook dit zachtjes totdat de santen in opgenomen. Stoom vervolgens de rijst voor 15 minuten. Verwijder de pandan bladeren en schep de rijst over in een bakblik en druk de rijst vast. Bestrooi de rijst met de rijstemeel.
Klop de eieren op samen met de palmsuiker totdat de suiker is opgelost. Meng dan de santen, het zout en de rijstemeel erdoor en giet dit over de rijst. Stoom vervolgens het geheel voor 30 minuten. Laten afkoelen en dan serveren. 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251413