logo

Recente Reacties

Katrisolo
kleefrijst met eiercustard

Bahan-bahan:
500 gr witte kleefrijst
125 ml santen asli
1 theel zout
2 pandan blad
1 eetl rijstemeel
water

Bahan-bahan custard:
ingrediënten custard:
5 eieren
250 gr palmsuiker
1 eetl rijstemeel
200 ml santen cair
1/4 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week de kleefrijst in water voor tenminste 2 uur en laat het daarna uitlekken. Stoom de rijst vervolgens voor 10 minuten. Schep de rijst daarna in een pan. Voeg de santen asli, het zout en de pandanbladeren toe en kook dit zachtjes totdat de santen in opgenomen. Stoom vervolgens de rijst voor 15 minuten. Verwijder de pandan bladeren en schep de rijst over in een bakblik en druk de rijst vast. Bestrooi de rijst met de rijstemeel.
Klop de eieren op samen met de palmsuiker totdat de suiker is opgelost. Meng dan de santen, het zout en de rijstemeel erdoor en giet dit over de rijst. Stoom vervolgens het geheel voor 30 minuten. Laten afkoelen en dan serveren. 

Add comment

Submit

who is online

We have 196 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42997751