Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dendeng Semut - gekruid gebakken vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Semut
gekruid gebakken vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees (mals)
3 eetl. gerapste kokos
5 eetl. tapiocameel
2 eieren
olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1/2 theel. jinten
3 rode lomboks
3 rode rawits
3 jeruk purut blaadjes
2 cm laos
2 theel. ketumbar
3 eetl. geraspte gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en verdeel dit in 2 porties. Snijd het vlees in dunne lapjes. Meng 1 portie van de boemboe met het vlees en laat dit 25 minuten intrekken. Meng de kokos met de overige boemboe samen met de licht opgeklopte eieren en het meel door het vlees. Verhit vervolgens in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030025