Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tu’un Fafi
Geroosterd speenvarken

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 speenvarken (10 kg)
24 teentjes knoflook
2 eetl peper
zout naar smaak
olie

Taburan:
garnering/erbij:
sambal kecap

Cara membuat:
bereiding:
wrijf of maal de knoflook met de peper fijn tot een pasta. Smeer het speenvarken met dit mengsel in (binnen en buiten) Rijg het varken aan het spit en rooster het, al draaiend, in 4 uur gaar en krokant. Meng de olie met het zout en smeer hiermee het speenvarkn reglematig in. Begin hiermee halverwege het roosteren. Snijd vervolgens het varken in stukjes en serveer het met de sambal.

tip: meng wat gemalen kunyit door de olie voor een glanzend uiterlijk
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578511