banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Tu’un Fafi - Geroosterd speenvarken
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tu’un Fafi
Geroosterd speenvarken

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 speenvarken (10 kg)
24 teentjes knoflook
2 eetl peper
zout naar smaak
olie

Taburan:
garnering/erbij:
sambal kecap

Cara membuat:
bereiding:
wrijf of maal de knoflook met de peper fijn tot een pasta. Smeer het speenvarken met dit mengsel in (binnen en buiten) Rijg het varken aan het spit en rooster het, al draaiend, in 4 uur gaar en krokant. Meng de olie met het zout en smeer hiermee het speenvarkn reglematig in. Begin hiermee halverwege het roosteren. Snijd vervolgens het varken in stukjes en serveer het met de sambal.

tip: meng wat gemalen kunyit door de olie voor een glanzend uiterlijk
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429495