Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis Menir - varkensvlees met spinazie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tumis Menir
varkensvlees met spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
1000 gr spinazie/bayam
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
1 rode lombok
1 theel trassi
1 cm laos
1 salam blad
1 theel zout
2 eetl olie
 
Bahan-bahan:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de sjalotjes, de lombok, de trassie en de laos fijn tot een pasta. Snijd het vlees en blokjes en was de spinazie en laat deze uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg het vlees en de salam toe en  bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de spinazie en en het zout toe en stoof het zachtjes in 10 minuten gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233540