Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Tum Celeng - gekruid varkensgehakt in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tum Celeng


Bahan-bahan:
ingrediënten:
50 gr varkensvel
water
3 cm kencur
250 g varkensgehakt
225 gr sambal mbe (zie recept)
8 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kencur fijn. kook het vel voor 60 minuten in water snijd het daarna zeer fijn. Meng dit met het gehakt, de sambal en de kencur. Verdeel de massa in 8 porties en verpak ieder portie met een salamblad in bananenblad. Zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom de pakketjes in 12-15 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 347 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922793