Recente Reacties

Nasi goreng rendang
gebakken rijst met tonijn

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tonijn, gekookt
2 groene lomboks
2 eieren
600 gr gekookte witte rijst
1/2 eetl vissaus
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1/2 theel trassi
2 cm kunyit
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 cm kencur
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.Versnipper de tonijn. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Schep dan de bumbu aan de kant en voeg de eieren toe en roer deze gaar. Voeg dan de rijst toe en schep dit erdoor. Dan de vissaus, het zout en de peper toevoegen en bak alles gaar. Dan de tonijn er door scheppen en bak alles nog voor 1 minuut. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Reacties

0
dada2
Yesterday
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
LikeLike Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583342