1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi goreng rendang
gebakken rijst met tonijn

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tonijn, gekookt
2 groene lomboks
2 eieren
600 gr gekookte witte rijst
1/2 eetl vissaus
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1/2 theel trassi
2 cm kunyit
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 cm kenur
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.Versnipper de tonijn. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Schep dan de bumbu aan de kant en voeg de eieren toe en roer deze gaar. Voeg dan de rijst toe en schep dit erdoor. Dan de vissaus, het zout en de peper toevoegen en bak alles gaar. Dan de tonijn er door scheppen en bak alles nog voor 1 minuut. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413955