Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
1 Comment
Nasi goreng rendang - gebakken rijst met tonijn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi goreng rendang
gebakken rijst met tonijn

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tonijn, gekookt
2 groene lomboks
2 eieren
600 gr gekookte witte rijst
1/2 eetl vissaus
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1/2 theel trassi
2 cm kunyit
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 cm kencur
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.Versnipper de tonijn. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Schep dan de bumbu aan de kant en voeg de eieren toe en roer deze gaar. Voeg dan de rijst toe en schep dit erdoor. Dan de vissaus, het zout en de peper toevoegen en bak alles gaar. Dan de tonijn er door scheppen en bak alles nog voor 1 minuut. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    · 1 years ago
    kenur = kencur?

    oeps, aangepast en bedankt

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108439