banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Tumis Bunga Durian - gebakken durianbloemen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Bunga Durian
gebakken durianbloemen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
750 gr durianbloemen
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
10 rawits
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
50 g kleine garnalen
zout naar smaak
100 ml water
water om de koken

Cara membuat:
Bereiding:
Gebruik alleen de bloemblaadjes van de durian en kook deze in het water voor 35 minuten. Giet deze daarna af en kneed deze zodat er vrijwel geen vocht meer is. Halveer de rawits. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de rawits, de knoflook voor 3 minuten. Dan de laos, de sereh, het zout en de garnalen toevoegen en het geheel nog 3 minuten bakken. Vervolgens de durianbloemen en het water toevoegen en dit nog 5 minuten doorbakken c.q. sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 258 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555247