banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Tumis Bunga Durian - gebakken durianbloemen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Bunga Durian
gebakken durianbloemen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
750 gr durianbloemen
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
10 rawits
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
50 g kleine garnalen
zout naar smaak
100 ml water
water om de koken

Cara membuat:
Bereiding:
Gebruik alleen de bloemblaadjes van de durian en kook deze in het water voor 35 minuten. Giet deze daarna af en kneed deze zodat er vrijwel geen vocht meer is. Halveer de rawits. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de rawits, de knoflook voor 3 minuten. Dan de laos, de sereh, het zout en de garnalen toevoegen en het geheel nog 3 minuten bakken. Vervolgens de durianbloemen en het water toevoegen en dit nog 5 minuten doorbakken c.q. sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38392308