Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Shanghai lente-ui olie mie - 葱油拌面

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Shanghai lente-ui olie mie - 葱油拌面

Ingrediënten:
400 gr dunne ronde mie
5 lente-ui
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl donkere sojasaus
2 theel palmsuiker
4 eetl olie
water

Bereiding:
Snijd de lente-ui in stukken. Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en laat het daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en voeg de lente-ui toe en bak deze op laag vuur bruin en zacht. Schep uit de pan en zet apart.
Voeg dan de sojasaus (beide) en de palmsuiker toe en breng het aan de kook. Voeg dan de mie toe en meng goed. Schep de lente-ui erop en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108141