Recente Reacties

Shanghai lente-ui olie mie - 葱油拌面

Ingrediënten:
400 gr dunne ronde mie
5 lente-ui
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl donkere sojasaus
2 theel palmsuiker
4 eetl olie
water

Bereiding:
Snijd de lente-ui in stukken. Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en laat het daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en voeg de lente-ui toe en bak deze op laag vuur bruin en zacht. Schep uit de pan en zet apart.
Voeg dan de sojasaus (beide) en de palmsuiker toe en breng het aan de kook. Voeg dan de mie toe en meng goed. Schep de lente-ui erop en serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 30 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583210