zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Telur Sambal Petis - eieren in een pittige saus
- Sambal Curaçao - sambal van promente
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Lempah - een pittige soep van runderribjes
- Ayam Panggang Bumbu Kuning - geroosterde kip met gele saus
- Babi pedis dan daun papaya -varkensvlees met papayablad
- Sate babi sempurna - geroosterd varkensvlees
- Sambal Goreng Tempe - gebakken reepjes tempe
- Mu Pad Khiew Wan Hor Pai - pasteitjes met varkensvlees
- Sate Ayam Bumbu Kemiri - gekruide kipsate
Shanghai lente-ui olie mie - 葱油拌面


Shanghai lente-ui olie mie - 葱油拌面
Ingrediënten:
400 gr dunne ronde mie
5 lente-ui
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl donkere sojasaus
2 theel palmsuiker
4 eetl olie
water
Bereiding:
Snijd de lente-ui in stukken. Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en laat het daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en voeg de lente-ui toe en bak deze op laag vuur bruin en zacht. Schep uit de pan en zet apart.
Voeg dan de sojasaus (beide) en de palmsuiker toe en breng het aan de kook. Voeg dan de mie toe en meng goed. Schep de lente-ui erop en serveer.
Ingrediënten:
400 gr dunne ronde mie
5 lente-ui
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl donkere sojasaus
2 theel palmsuiker
4 eetl olie
water
Bereiding:
Snijd de lente-ui in stukken. Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en laat het daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en voeg de lente-ui toe en bak deze op laag vuur bruin en zacht. Schep uit de pan en zet apart.
Voeg dan de sojasaus (beide) en de palmsuiker toe en breng het aan de kook. Voeg dan de mie toe en meng goed. Schep de lente-ui erop en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.