Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ngau Yook Dau Kok Chow Mi Fun - mihun met rundvlees en kousenband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ngau Yook Dau Kok Chow Mi Fun
mihun met rundvlees en kousenband

Ingrediënten:
400 gr rundvlees (ossenhaas/biefstuk)
250 gr mihun
375 gr kousenband
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
250 ml runderbouillon (zie recept)
1 theel zout
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl chiliolie
1 eetl olie
kokend water

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne plakjes. Week de mihun in het hete water voor 10 minuten en laat het daarna goed uitlekken. Knip het daarna in stukken. Snijd de kousenband in stukjes. Rasp de jahe en snijd de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie op middel hoog vuur en bak de kousenband voor 2 minuten en schep deze daarna eruit en zet apart.
Voeg dan de knoflook, de jahe en het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert. Dan de bouillon, het zout, de sojasaus en de mihun toevoegen en bak het al roerend todat het geheel warm is geworden. Sluit de pan af en bak verder op laag vuur voor 3 minuten.
Dan de kousenband toevoegen en bak het verder gaar. Schep de chiliolie erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431412