Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ngau Yook Dau Kok Chow Mi Fun - mihun met rundvlees en kousenband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ngau Yook Dau Kok Chow Mi Fun
mihun met rundvlees en kousenband

Ingrediënten:
400 gr rundvlees (ossenhaas/biefstuk)
250 gr mihun
375 gr kousenband
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
250 ml runderbouillon (zie recept)
1 theel zout
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl chiliolie
1 eetl olie
kokend water

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne plakjes. Week de mihun in het hete water voor 10 minuten en laat het daarna goed uitlekken. Knip het daarna in stukken. Snijd de kousenband in stukjes. Rasp de jahe en snijd de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie op middel hoog vuur en bak de kousenband voor 2 minuten en schep deze daarna eruit en zet apart.
Voeg dan de knoflook, de jahe en het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert. Dan de bouillon, het zout, de sojasaus en de mihun toevoegen en bak het al roerend todat het geheel warm is geworden. Sluit de pan af en bak verder op laag vuur voor 3 minuten.
Dan de kousenband toevoegen en bak het verder gaar. Schep de chiliolie erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899