1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Matang Rebon
pittige sambal met gedroogd vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
30 gr rebon (gedroogde vis)
15 rode lomboks
8 rode rawits
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 tomaat
3 theel trassi
1 theel zout
4 eetl olie
water 
olie
 
Cara membuat:
Week eerst de rebon in water. Verhit in een pan olie en bak de rebon. Laat deze daarna uitlekken en stamp fijn. Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de sjalotjes, de knoflook, de trassi, het zout en de tomaat fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de rebon toe en bak het geheel zachtjes totdat het vocht is verdampt.
 

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806