Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Matang Rebon - pittige sambal met gedroogd vis
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Matang Rebon
pittige sambal met gedroogd vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
30 gr rebon (gedroogde vis)
15 rode lomboks
8 rode rawits
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 tomaat
3 theel trassi
1 theel zout
4 eetl olie
water 
olie
 
Cara membuat:
Week eerst de rebon in water. Verhit in een pan olie en bak de rebon. Laat deze daarna uitlekken en stamp fijn. Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de sjalotjes, de knoflook, de trassi, het zout en de tomaat fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de rebon toe en bak het geheel zachtjes totdat het vocht is verdampt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909591