1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Matang Rebon
pittige sambal met gedroogd vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
30 gr rebon (gedroogde vis)
15 rode lomboks
8 rode rawits
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 tomaat
3 theel trassi
1 theel zout
4 eetl olie
water 
olie
 
Cara membuat:
Week eerst de rebon in water. Verhit in een pan olie en bak de rebon. Laat deze daarna uitlekken en stamp fijn. Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de sjalotjes, de knoflook, de trassi, het zout en de tomaat fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de rebon toe en bak het geheel zachtjes totdat het vocht is verdampt.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765362