1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Caisim Ebi
gesauteerde choisam in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes caisim / choisam / anders baby paksoy
1 eetl ebi, geweekt
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1/2 theel zout
1/2 thee peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 eet olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de choisam in stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Stamp de geweekte ebi fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de laos en de ebi voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de peper, het zout, de palmsuiker en de choisam toevoegen en meng goed. Voeg het water toe, meng goed en kook het geheel gaar.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131